Äger inget som är lågbudget

Inte ens min hund är lågbudget, det är en bichonfrisé från en av de finaste kennlarna i Norge, han kostade  20.000kr.

Och vet ni vad han heter? jo, Famous Attration

(berömd attraktion på svenska)

Photobucket



limousinen på stan

Nu ska jag dra ut med limousinen på en liten runda runt stan.

Photobucket


Vart kan man köpa ny cam?

Gör mig i ordning,
Lovade Min mor och hennes pojkvän att jag skulle följa med på ett kalas.

Bra som jag är så håller jag alltid det jag lovar,

Snart kommer limmon och hämtar upp oss!

Här är ett par bilder från min kassa cam, måste köpa en ny. 
Vart kan man köpa sådana?

Photobucket



Ingen mer taxi för min del!

Är i Linköping just nu hos MR.X.

Taxin som hämtade mig förut var jätte sen, var sjukt förbannad på honom när han var hela 25 minuter sen. Oförskämd var han också, ska se till att få honom sparkad.


Men jag hann in till tåget, självklart var det första klass. Man vill ju inte sitta brevid de stinkande lågklass människorna, eller hur?!?!?!?!

 

Från tågstationen så åkta jag limousine hem till honom, orkade inte med en jobbig taxichafför till.


Men nu ska vi iaf kolla på film och mysa, mer säger jag inte ;)))

 

 


SKA TRÄFFA "S"


"DET ÄR DRAG I KALMAR"

Photobucket

Jag berättade nyss att det var väldigt mycket dra på festen och det hände väldigt mycket under den kvällen kan jag säga till alla mina söta läsare. Först så ringde vi vår "langare" *host* som köpte ut lite till oss och sedan blev det världens största röja festen hemma hos mig i min lägenhet där bland annat en person stripade för att vi spelade sanning och konsekvens men det var inte så mycket drag i den killen så han låg mest ner och stripade så det var inte så nice...

Satt också ute på våran balkong och rökte och bara chillade väldigt mycket och då ringde vi till en person som vi ville skulle komma över men tänker inte säga mer än att vi kalla honom för "S".
Han var iallafall redan full när han kom hit och sånt gillar vi för varför ska man annars fest liksom om man inte är full? Efter ett tag så drog vi hem till S och tillbringade resten av kvällen där med honom i hans lyxiga villa där han har bland annat fillipa K muggar och sånt gillar jag ;)

Sen när alla började blir lite trötta så drog jag, Blondie och våra killa hem till mig och sov lite och kan säga att jag var väldigt dragen hela den kvällen ;)

 


Världens party igår!!

Måste bara säga att jag och min kompis Blondie var på världens grymaste fest igår och det hände väldigt mycket roliga saker som jag tänker säga här för jag har inget att dölja om mitt liv som alla andra bloggare har och då vet jag inte varför man ska har en blogg om man inte våga vara den man är.

Kommer skriva mer om festen sen för ska dra in till stan och äta lite mat och chilla lite med dom BÄSTA!!


HOT OR NOT?

Photobucket

Jag surfade runt lite på internet och fick då ett mail av ett av alla våra fan att en storbloggar hade tagit våran ide om "Hot Or Not" och jag tro att ni redan vet vem som har gjort det eller?..

Jag blir faktist väldigt besviken på honom att han först läser våran blogg och sedan använde våran kändaste och bästa lek i sin blogg bara för att han inte kan komma på något eget.. Det tycker jag är PINSAMT!!

Men om jag nu skulle vara ärlig på bilden så tycker jag faktist att han är en NOT!!!!!

Så nu kan vi köra en hot or not!!! vad säger ni om nakenfisen?.. NOT *HOST*

 



Johnnys Hiss och Diss


* Solen - Nää nu få det vara nog med solen... Man kan ju typ aldrig sminka sig.

* Småbarn - alla skit unga kan ta sig i röven för jag gilla inte såna därför 1. dem skriker hela tiden 2. tjata jävligt mycket och ska ha allt 3. dom fatta ju aldrig nått och är skit tröga.



* Pengar - när min pappa få sin lön så ska han ge mig 7500 kr för det behöver jag <3

* Kuk - det kan man aldrig få för lite av




Ska börja träna.

Idag satt jag hemma och bestämde mig för att börja träna lite hos en personlig tränare bara för att jag inte har något annat och göra och att jag har det väldigt tråkigt hemma. Jag måste självklart har en bra personlig tränare och inte någon skit person som inte kan ett skit om träning för det vet jag att det finns.

Jag vet att jag inte väger mycket just nu och det har jag aldrig gjort innan heller men man måste alltid hålla sig i form om man vill har ett bra liv och leva länge eller hur? ;)

Photobucket


Människor äter förmycket!

Var tvungen att åka buss idag, euw.
Men det var som så att en kompis utmanade mig, han trodde inte att jag vågfade åka buss med lågbudget människor.


Men iaf
På bussen satt en tjej, hon bara åt och åt åt... Först en glass, sen en yoghurt och sen en hel stor fralla.
Hur kan tjejer äta så mycket? tjejer ska INTE åta så mycket.


Photobucket
Ska ni nu äta något så räcker ju det med en drickyoghurt, eller något lätt!


ooops

Photobucket

Lyckades förstöra min grej som gör att jag kan ha trådlöst på min stationära dator, så då var det bara att ringa en taxi och åka in och köpa en ny.
Gick bara på 1000kr.
Vilken tur att man har pengar, en sådan grej hade säkert svidit i era plånböker, hihi.

btw, orkade inte ta fram systemkameran, så blev en bild med min dåliga cam. Ska köpa en ny snart.


Dyr middag

Kom hem sent idag för har gjort massa olika och viktiga saker idag som inte ni får veta ;)
Men när jag kom hem så bestämde jag mig för att beställa hem lite mat till min lägenhet som kostade 160kr och sen hemkörning för 100 kr så det var verkligen inte dyrt. (tycker inte jag iallafall, fast ni gör nog det)

Nyss ätit upp all mat och sitter nu framför min dator och chatta lite med mina vänner och sånt och sen hoppas jag på att det inte kommer vara lika varmt imorgon som det var idag för det kommer jag inte palla... vilken tur att det kommer regna lite på lördagen. ;)


Perfektion

Herregud, i den här värmen så är det omöjligt att ha smink på sig.

Vilken tur att både jag och Johnny har perfakt hy, så vi slipper skämmas när vi vandrar runt utan smink.

Folk frågar oss dagligen om vilket smink vi använder, och dom blir alltid lika avundsjuka när de får veta att vi faktiskt inte har smink på oss just då.

Jag älskar att se hur avundsjuka ni är på oss, men tyvärr, hur mycket ni än försöker så kommer ni aldrig bli lika bra som oss.

xoxo

Egobilder <3

Photobucket

Sitter hemma i min lägenhet och ta lite egobilder på mig själv bara för att jag känner mig så fin idag fast det gör jag ändå varjedag.

Men varför bruka så många vara emot egobilder undra jag? jag har ca 3000 bilder på mig själv på min dator och det tycker folk är väldigt konstigt men jag kan inte hjälpa att jag tycker om och ta kort på mig själv eller bruka ni inte göra det eller? Jag tycker om allt med mig och det är inget som jag skulle vilja ändra på bara så att ni vet.


35 grader

Ja, det är sant, vi är tillbaka!

Efter som att vi har fått minst 50 kommentarer, om att vi borde börja blogga igen av random människor varje gång vi gått på stan så har vi bestämt oss för att komma igång med bloggandet igen.

Vi har haft så mycket att göra under tiden vi inte bloggat, så vi har inte riktigt hunnit sakna bloggandet. Men nu känner vi att vi ska lägga lite tid på bloggen, för er skull.


När vi väl har fått vår nya header här på bloggen så kommer allt bli som innan igen, uppdatering flera gånger dagligen.

Men nu är det faktiskt 35grader ute, så jag ska lägga ifrån mig bloggdatorn och fortsätta bygga på brännan.

xoxo

Headen måste göras om...

Hallå... Bara så att ni vet så är headen väldigt gammal så jag ska prata med min hjälpredare som sköter våran blogg om den personen kan fixa en ny header för jag är 1000 gånger snyggare nu och det är min söta vän Blondie också så ni inte tro att man springer runt sådär. Men jag måste bara säga att vi var mycket snygg på den bilden om man tänker på hur andra bruka se ut nu för tiden liksom.

WHO CARES?


I AM BACK

Hejsan mina söta blogg läsare <3
Tänkte bara berätta för er att jag och min rika trevliga vän Blondie kommer fortsätta och bloggar här på denna bloggen nu där vi kommer prata om vårat sexiga och rika liv som inte många andra har.

Nu den senaste tiden så har jätte många skrivit till mig och till och med på stan har folk frågat mig när vi ska fortsätta och skirva i våran blogg så jag bestämde nu att vi ska skriva i den och jag vet redan att ni älskar oss så det behöver ni inte kommentera/säga till oss för vem kan inte älskar oss och våran blogg?


RSS 2.0