vardagslyx

Vi blev så sugna på att gå ut och bara ta en drink igår, så vi satte oss på Harrys och käkade och drack lite strawberry daiquiri.



Precis såhär ska torsdagar spenderas, med vänner och drinkar på en uteservering.



Vi bestämde oss även för att vara med i deras music quiz, när de ropade upp våra namn så var det tyvärr inte för att vi vann, utan för att vi var sämst av alla tävlande, vi fick i alla fall en nalle och en kondom "så att vi inte gör fler misstag".




Löshår - microringar

Ni alla kanske har sett nu att jag har fått mycket längre hår nu än jag hade sist när vi höll på att blogga. Men ni kan ta det lungt, det är inget mirakelmedel, jag har satt i löshår.

Ville spendera lite pengar så la 6000kr på att sätta i microringar, det bästa man kan använda just nu eftersom att det inte sliter något alls på håret. Detta är något jag rekomenderar till er som vill ha ett bra slutresultat som inte sliter på håret.

Tänka sig att man kan bli långhårig på 2,5 timmar, ska aldrig mer kämpa med att bli långhårig.




Vild fest igår

Photobucket
Kvällen började på harrys där vi köpte in några öl, vi var först på ett ställe men där fick vi ingen service så vi gick till nästa ställe, för så får man absolut inte behandla mig och Blondie bara så att ni vet det.

Photobucket
Julia och Blondie :)

OMG vilken kväll det var igår på Vallen och så träffade blondie och jag en hel del snygga killar ;) grr säger jag bara åt dem.

Det blev en hel del drinkar där självklart så vi blev jävligt fulla och dansade med allt och alla <3 självklart så var man uppe på scenen och dansade loss för är man bäst så är man, Sedan frågade vi DJn om han kunde spela vår låt och självklart kunde han fixa det till oss haha, då fick han en stor puss av mig ;)

Photobucket
Jag och Blondie :)



Dags att börja igen

ÄNTLIGEN säger ni nu va? haha nu ska vi börja bloggar igen och jag vet att ni älskar oss så jävla mycket så egentligen så behöver jag inte fråga det. Ska prata med min söta blogg vän sen idag om hon också vill börja bloggar med mig igen på denna bloggen för det skulle vara skit roligt, känner nu att detta är vad jag vill göra!!! bloggar och blir älskad av er <3

Photobucket




RSS 2.0